• WELLNESS ACCESSORIES FRÅN STAR OF SCANDINAVIA

    Nu har du möjlighet att beställa ditt smyckepaket till kampanjpris!

    LÄS MER

    WELLNESS ACCESSORIES FRÅN STAR OF SCANDINAVIA

Välkommen till The B.A.B.Y. Network

- EN SJÄLVKLAR MÖTESPLATS FÖR AKTIVA KVINNOR MED SPRING I BENEN!

JOIN US!

Gå med i Sveriges skönaste löparcommunity för kvinnor genom att anmäla dig till nyhetsbrevet HÄR som mailas ut en gång i månaden. Medelmsskapet är GRATIS och du kan när som helst avbryta din prenumeration. Genom att aktivera ditt medlemsskap i nätverket blir du först med att få inbjudningar till våra inspirationsdagar, exklusiva medlemsrabatter och andra fina medlemsförmåner.

B.A.B.Y. Runners Team Sverige- hitta oss på din ort!

 

B.A.B.Y. Runners Team Sverige erbjuder kvinnor i alla åldrar gratis och prestigelös träning- såväl för nybörjare som motionärer som redan är igång. Vi anpassar träningsnivån efter målgruppen och vår målsättning är att det ska kännas inbjudande, kul och inspirerande att vara med i vår gemenskap. Var stad har sin personliga prägel och en egen Facebookgrupp där veckans träningspass kommuniceras för att ingen ska behöva stå snopen inför fullbordat faktum.

Vår primära målsättning är att få fler kvinnor att röra på sig, känna sig gladare och må bättre. Genom detta rikstäckande initiativ vill vi sprida rörelseglädje och motivation utan pekpinnar! Du kan läsa mer om våra initiativtagare och grupper under menyn B.A.B.Y. Runners Team Sverige. Varmt välkommen till oss! / Malin Nylén, VD och grundare.

Vår Ruset highlights 2014 #babyrunnersteam

Vi vill tacka Vår Ruset (Stockholm Marathon), Blossom, ToppHälsa och Coop för ett utmärkt samarbete med stadskampen i Vår Ruset 2014.

Vi arrangerade stadskampen för andra året i rad och det går ut på att tjejerna tävlar i lag på 6 personer om bästa genomsnittstid. Vann gjorde B.A.B.Y. Runners Team Eskilstuna, vilka tävlade för Växjö i Västerås. Eskilstunatjejerna sprang in i mål på genomsnitttiden 20.03 minuter- grattis! Det stora värdet med Vår Ruset är gemenskapen och festen runt omkring och vi hade alla en mycket trevlig upplevelse och är laddade för nästa år igen.

 

Running n´Yoga trailer

Den 27 april gick Running n´Yoga av stapeln och här kan du se sammanfattningen filmatiserad från en mycket lyckad inspiratiopnsdag på Rosa Skrot.

 

Smycka dig för kvinnors hälsa

Foto: Felicia Marineanu

Vårt medelmsarmband- "True Yourself!" är designat av Malin Nylén i samarbete med smyckesföretaget STAR OF Scandinavia. Armbandet kostar 299 kr och 10 % per armband går till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa vars hjärtefrågor är Osteoporos, Hjärt- och kärlsjukdomar, Migrän, Alzheimerforskning och Cancer. Armbandet beställer du genom att maila din order till kundtjanst@starof.se och du får armband och faktura direkt hem i brevlådan- enkelt och snabbt!

Armbandets symboler
Orange står för b.la. hälsa, optimism, kreativitet och självförtroende enligt Fengshui. Orange är även det Sakrala chakrats färg.
Den flätade länken symboliserar gemenskap och magnetspännet ”styrkan” i kvinnor som förstår det fina med att samarbeta och lyfta sina medsystrar istället för att armbåga varandra. Hjärtat står för ”den goda saken”, stjärnan är STAR OF Scandinavias eget varumärke och ”True Yourself” (be true to yourself) för förverkligandet av sig själv, sin passion och sina drömmar i samarbete med andra- att göra drömmen en plan som sedan blir ens verklighet!
 

Läs mer HÄR!

Sök #vigillarstarkakvinnor på Instagram! @The_baby_network

"Run, Play Stretch" med Veronica på STHLM Beauty Week

I medverkade vi på skönhetsmässan STHLM Beauty Week som bjöd på allt du kan tänka dig inom skönhet och payoffen "beauty as you are" syftar på både inre- och yttre skönhet. Vi bjöd på morgonlöpning och frukostföreläsningen med Veronica och här blir hon intervjuad av Plaza Kvinna Fashion TV om mat och hälsa- ett städndigt högaktuellt ämne som Veronica vurmar mycket för.

 

 

 

Tack till STHLM Beauty Week våra medutställare- Hälsovästen och Palina Beauty.

 

Artiklar

10 tips på hur du kan leva ett mer framgångsrikt liv!

Text: Maya Nestorov

    Meditera eller yoga - Yoga ger dig perspektiv och ett lugn i både kropp och själ. Yoga och meditation är nycken till ett lyckligare och mera balanserat liv.
    Le - Även om du känner dig nere, så le! Det är svårt att vara helt nere och le samtidigt.
    Omge dig med positiva människor - Negativa personer som inte stöttar dig eller höjer dig till att bli en bättre människa är inte människor du bör ha i ditt liv. Positiva personer utstrålar positiv energi och vi påverkas till att själva tänka gladare och mera positiva tankar.
    Ändra fokuset på dina tankar från negativ till positiv -  Till exempel; "Det kommer bli en tung dag", tänk så här istället, "Det kommer kanske bli en del utmaningar i dag, men jag kommer lösa det på bästa sätt".
    Sluta vara ett offer utan ta ansvar för skapandet av ditt egna liv - Skapa dina egna möjligheter och se till att du följer din dröm. Låt ALDRIG någon säga till dig att du inte kan. Allt är möjligt om man bara vill!
    Hjälp andra -  Att hjälpa andra mår man så fantastiskt bra av. Jag försöker göra något för att hjälpa andra varje dag och det är den bästa känslan i världen. Ren kärlek och du fyller på kharma-kontot.
    Träna och rör på dig själv varje dag - Att vara aktiv främjar positiva ämnen i kroppen och du blir mera skarptänkt.
    Lyssna på musik - Hur nere jag än är så får bra musik mig alltid bli på gott humör.
    Lista fem saker som du är tacksam för just nu - Att göra en tacksamhetslista gör dig tacksam och glad för det du redan har.
    Affirmationer ger en boost till dina tankar - Skriv egna affirmationer och sätt upp hemma så att du kan läsa de varje dag.

Det är lika viktigt att träna hjärn-musklaturen, som att träna kroppen glöm inte det!
 Läs mer om Maya och hennes tankar kring hälsa och träning på oslagbarhalsa.com.

Löprehab del 3- knä

Text: Majja LuhndDel 3 i löpar prehab serien jag påbörjade efter att ha sprungit med B.A.B.Y runners team i Malmö. Del 1 var om bålen; hållning i styrka, del 2 höfter; fokus rörlighet. I dag vandrar vi ned till knäna och där blir vårt ledord KONTROLL. Läs hela blogginlägget HÄR.

 

Att ha ett mål, ett driv, ett fokus

Text: Michelle Stråhle Foto: Nellie Rolf

"Man behöver inte alltid förstå varandra men man måste alltid respektera varandra och varandras beslut. Jag har haft perioder i mitt liv där jag valt att avstå helt från alkohol och dessvärre blir man inte lika ”rolig”. Man kanske inte blir lika inkluderad i helgplanerna eller så får man höra att ”kan du inte släppa loss lite”. Rent spontant kanske jag vill släppa loss just då men om jag har ett fokus, ett mål så spelar det ingen roll om någon annan vill att jag ska släppa loss då jag alltid sätter mig och mina behov i första hand."
 
Så tänk på detta nästa gång:
 

    - Vems behov är det som behöver fyllas?
    - För vems skull dricker/äter du X livsmedel?
    - Umgås du med dina vänner pga vissa vanor?
    - Kan man inte umgås och tycka och äta olika?
    - Hur kommer ett specifikt beslut få dig att må?
    - Gör medvetna beslut!
    --Är det värt det?

I Michelles senaste artikel kan du läsa om vikten av att sätta mål. Genom att ha en tydlig målbild blir vägen dit inte bara lättare utan roligare också. Läs hela artikeln på B.A.B.Y. BOX & ACC.

Löparprehab del två- höft

Majja Lundhs lilla serie av löparprehab fortsätter. För ett tag sedan skrev hon om bålen, där vi letade och aktiverade hållningsmuskler. Denna vecka ger hon tips på övningar för höften och här har hon valt att prioritera rörlighet. Stela höfter påverkar kroppen både uppåt i ryggen och nedåt mot knän. Samtliga har säkert hört talas om Löparknän? Vilket oftast beror på strama sätesmuskler och stramhet i utsida lår. Många andra besvär kan ha sitt ursprung från höfterna, höfterna är ett den av kroppen som utsätts för stora krafter och behöver både vara stabila, starka och rörliga. Läs hela inlägget HÄR.

Mayas mjölk- och glutenfria cheesekake med hallon

"Våren är på ingång och jag har tagit fram ute möblerna till balkongen. Det finns nästa inget bättre än att dricka en kopp te med en god nyttig dessert i solen. Då jag älskar bakverk och choklad men har valt att minska eller helt utesluta gluten och mjölkprodukter bakar jag ofta mina egna bakverk just utan dessa ingredienser. Igår provade jag att göra min första hallon cheesecake som både är mjölk och glutenfri. Den var smaskens!"

Ta del av Mayas recept på B.A.B.Y. BOX & ACC.

Har du koll på var du hämtar din energi ifrån?Läs Michelles senaste artikel och öka din kunskap om olika livsmedel och deras funktion.
Det kanske är uppenbart för vissa men svårt att veta för andra. Var hämtar jag bäst min energi ifrån?

Genom att ha lite livsmedelskunskap i bagaget gör du lättare smarta val längst med vägen.
Att äta näringsrik mat är inte krångligt, det gäller bara att veta vart vi ska leta. Om du dessutom vet vilka
Funktioner olika livsmedel har blir det lättare att implementera/ utesluta vissa livsmedel och variera sig
För optimala resultat. Det är genom kunskap vi lär oss förstår hur våra kroppar fungerar.

Läs hela artikeln HÄR.

 

 

Vikten av att behålla ett bra pH-värde

 

Text: Maya Nesterov Bild: privat

pH står för ”potential of hydrogen” och det är skalan man använder för att mäta syra/bas balansen. Alla vi människor har ett pH-värde i kroppen och att behålla en balanserad pH-nivå är livsviktigt för en långsiktigt god hälsa! Den största orsaken till ett för lågt pH värde i våra kroppar beror på vår kost, men vårt vardagliga liv, så som t.ex. stress eller träning påverkar också vårt pH på olika sätt.
En kost med mycket syrabildande livsmedel stör balansen i kroppen och en försurningsprocess startar, som ofta kan leda till brist på viktiga mineraler samt små och/eller stora hälsoproblem. Då kroppen inte klarar av att hantera syraöverskott börjar den istället lagra syra i bindväven, fettvävnaden och lederna.
Om du idag kanske upplever frekventa hälsoproblem som t.ex. huvudvärk, trötthet, feber, uppblåst mage eller förkylningar kan orsaken vara just denna kemiska obalans och det kan vara värt att försöka leva lite mer ”basiskt”. Läs hela artikeln HÄR.

Med snygga och bekväma träningskläder blir träningen roligare

Text: Michelle Stråhle

 

 

Michelle tipsar om träningskläder som håller måttet
- Idag behöver du inte kompensera dina träningskläder till förmån för komfort. Träningsmodet har på sista tiden blomstrat och nu är det inte längre svårt att få tag i ett par färgglada skor, snarare tvärtom. I Michelles senaste artikel tipsar hon om hennes bästa gymfavoriter som kickar igång motivationen. Läs hela artikeln HÄR.
 

Läs fler inspirerande träningsartikler på Hälsa & Fitness!

Möt löparvåren med en stark bål och stolt hållning

 

Under fyra veckor presenterar vi en bloggserie om löparrehab med Majja Lundh som är sjukgymnast. Majja svarar även på frågor här på sidan under menyn "Fråga oss om träning".

"En stark bål förbättrar din hållning och detta ger självklart effekt på löpkvalitéen men kanske framförallt på känslan i löpningen. Testa att springa med kass hållning och lyft hållning så märker du garanterat skillnad eller hur? En lyft hållning ger mer positiv känsla och energi. " Läs hela blogginlägget på majjalundh.se.

Din hälsa ligger i dina händer

Text: Maya Nesterov Bild: privat

"Alla människor har ett personligt ansvar att forma sin hälsa precis som de vill.  Precis som rubriken säger ligger din hälsa i dina egna händer, helt och hållet.
Genom att göra medvetna val i din vardag kan du både kontrollera vad du stoppar i dig och hur du mår.

Stanna först och främst upp och tänk efter var du står i livet vad gäller viktiga frågor såsom jobb, kost, träning samt relationer!
Ett bra första steg är sedan att göra aktiva förändringar som gynnar både dig själv och din hälsa. Du kanske tex  är en person som ofta tänker på andra istället för att fokusera på dig själv och att just du ska må bra? Börja därför med att ”boosta” dig själv genom att exempelvis göra något som du vet får dig att skina lite extra i både kropp och själ.
Detta kommer du må mycket bättre." Läs hela texten på B.A.B.Y. BOX & ACC.

Hemmaträning för dig som är gravid

 

Text: Michelle Stråhle foto: privat

 

För ett tag sedan skrev Michelle om träning under graviditeten och tänker fortsätter hon att tipsa om några övningar som enkelt kan utföras både i hemmet och på gymmet.
Kanske har även du  kommit lite längre in i din graviditet och magen börjar ta plats. Under vecka 20-25 är det mycket som händer med magen och det är inte helt ovanligt att du kan börja känna din bebis sparka, eller fladdra, för första gången. Michelle beskriver sina upplevser  i v.21 en "växtvärk" i nedre buken vilket är ett tecken på att livmodern växer. Bebisen ska trots allt få det utrymme den behöver för att växa och livmodern kommer bli kroppens största organ (om man bortser från huden) i slutet av graviditeten. Läs hela texten HÄR.

Vi springer hellre än fikar

Text: Malin Nylén Foto: Linnea Frank

" Har du tröttnat på slentrianmässiga afterworks och att vakna upp med huvudvärk dagen efter? Har du gått med tankarna att anmäla dig till en snabbkurs bara för att bryta av vardagen och göra något nytt?

Dock tycker du att det känns dyrt att punga ut 2000 kr för att lära dig dreja då du istället kan hitta vänner gratis på internet. Tanken har slagit dig att låna grannens hund för sällskap men det känns trist att inte ha någon att prata med i elljusspåret. Och så blir det så mörkt på kvällarna …

Eller du som tidigare bodde på Friskis & Svettis, alltid superärtig och pigg, i de senaste designertightsen. Du har plötsligt tappat träningslusten och hittat fler och fler undanflykter för att slippa packa träningsväskan. Att gå på gympa känns ungefär lika lockande som en huggorm i en sovsäck. Du har gått från Jane Fonda till att våndas!

Eller har du hamnat i den klassiska sambofällan med alldeles för många chipskvällar och mys framför tvn. Extra kilon som långsamt bäddat in rumpa och lår, utan att du ens har märkt det! På ett år har du förvandlats från kalaspingla till att bli ett med det grönmelerade sofföverdraget, där du vältrar dig kväll efter kväll i din inpruttade onepiece. " Läs hela krönikan under menyn "motion" på Kvinnorshälsa.com

Temabilagan "Kvinnor Hälsa" som ges ut 4 ggr om året med SvD produceras av Mediaplanet.

Förbättra din kondition med intervallträning

Text: Micheller Stråhle

Att jogga, springa eller löpa är en otroligt bra täningsform. Den är gratis och kan utföras varsomhelst. Det ända du behöver är en nypa motivation och ett par rejäla löparskor. För att bli en bra löpare krävs det uthållighet och träning. En person kan ha toppen kondition inne i spinningsalen eller på dansgolvet men ändå flåsa sig igenom 3 km. Detta beror till största sannolikhet på att denna person inte har rätt förutsättningar för vad som krävs för att bli en bra löpare. En bra löpare har så mycket mer än en bra kondition. Det krävs tex  starka och flexibla hållningsmuskler för att diafragman ska kunna utvidgas. Om du har svaga och stela hållningsmuskler kommer det bli svårare för kroppen att förse hjärtat med syre. För att orka springa krävs det också att du har starka benmuskler och att muskulaturen kring dina knän är stabilia. Många nybörjare och säsongslöpare får ofta i början av säsongen ont i benhinnorna och i musklerna kring knäna. Detta kan bero på lite olika faktorer så som sköra benhinnor, dåliga skor, fel löpteknik, svaga knän etc. Det flesta faktorer går dock att motverka.

Läs hela artikeln av Michelle Stråhle, Internationell Hälsoutvecklare, PT- och kostrådgivare,  på B.A.B.Y. BOX & ACC.

Parträning- coreCore, som är kärnan i din kropp, är mycket viktigt att fokusera på i träningen eftersom det ger bättre styrka och stabilitet i all övrig träning samt förebygger skador.
Med core syftar man på de "inre" magmusklerna som ofta inte ens syns, men är desto viktigare framförallt för hållning och ryggstabilitet.
Vår medarbetare Maya tränar core- övningar flera gånger i veckan och ägnar dessutom gärna ett pass enbart med fokus på  core-muskulaturen.

 När träningsmotivationen tryter och man har slut på övningar, är det en god idé att skaffa sig en träningspartner. Parträning är kul och kan ge dig den ökade boosten du behöver för att komma igång igen.


Under menyn B.A.B.Y. BOX & ACC. här på sidan visar Maya med hennes träningspartner Michelle Svendsen tre exempel på några fantastiskt roliga och bra core-övningar som kan utföras parvis.
 

Gravidträning med Michelle

Michelle Stråhle är internationell hälsovetare, lic. kostrådgivare och personlig tränare som skriver om träning för gravida och tipsar om vad som hon själv, som gravid och i 17 veckan, upplever är bra och anpassade övningar. Att träna under graviditeten är både hälsosamt och kan motverka illamående och trötthet. Det underlättar även den kommande förlossningen och du mår bättre med en stark kropp.

Michelle uppmana noviser som atleter att ta det lugnt med träningen. När du är gravid är det inte läge att sätta några nya rekord eller maxa i bänkpress. Nu är det dagsformen som bestämmer och du får numera träna med förnuft. Att tänka på är att kroppens alla leder och ligament blir mjukare under en graviditet på grund av hormonet progrestron vilket kan göra att vi lätt tar oss till ytterlägen vi annars inte skulle kunna. Så om du helt plöstligt känner dig lite mer vig eller rörlig eller kanske helt plötsligt får ont i knäna beror det till största sannolikhet på dina hormonförändringar.B.A.B.Y. & ACC  har Michelle listat några bra gravidövningar som hon varmt rekommenderar. Michelle är själv gravid i vecka 17 och med en liten kula och ökad vikt får även en personlig tränare ära sina begränsningar.Fantastiskt goda bananpannkakor!


I helgen gjorde vår medarbetare Maya riktigt smarriga bananpannkakor som är helt utan gluten, mjölk och socker. Dessa ingredienser har hon valt bort ur sin kost på grund av att hennes kropp och mage mår bättre utan dessa livsmedel. Eftersom det är ett väldigt enkelt samt bra receptet vill Maya nu dela med sig av detta till våra medlemmar. Du hittar receptet HÄR.

Se film ovan för inspiration!
Enjoy!

Eskilstuna Kuriren skriver om B.A.B.Y. Runners Team Sverige

I tisdags var det hela 50 tjejer som samlades och tränade tillsammans med Nina Ohlsson. Vi tycker att detta är en fantastisk utveckling!

 

Majja om att lyfta varandra

Läs gärna vår egen sjukgymnast Majjas motivationsblogg på Iform.se där hon skriver hon skriver om vikten av att vi tjejer lyfter varandra i arbetslivet ... Tänkvärt!

"Jag lyssnade på en podd av Jillian Michaels där hon talar om att kvinnor som befinner sig på någon form av "topp" gärna knuffar ned andra kvinnor eftersom man tror att det bara finns plats för en liten procent kvinnor så slåss man för sin plats. Jag tänker, Åååååh nej! Come on, den låga procentsatser av kvinnor på chefspositioner är förändringsbar såklart. Så låt oss knuffa UPP varandra istället tjejer. Och absolut INTE fokusera på att knuffa ner killar på något vis, nej nej. Jag vill bara slå ett slag för att tjejer skall vara snälla mot varandra. "

Läs hela blogginlägget här: http://iform.se/blogg/motivationsbloggen/i-am-a-baby

 

Vad betyder träning för dig?

" Träna. Gymma. Workout. Gympa. Kärt barn har många namn. Så vad kallar du det för när du rör på dig samtidigt som du svettas och adrenalinet sprutar?
Är träning all form av rörelse eller finns det en tydlig definition på vad som karaktäriseras som att träna?
Beroende på vem man frågar kan träning ta olika form. Somliga dansar, springer, promenerar medan andra rider, spinner eller styrketränar. Frågan är om det ena är mer rätt än det andra och måste vi definiera träning och dess betydelse?"  Läs fortsättningen på Michelle Stråhles krönika på B.A.B.Y. BOX & ACC!

Möt Maya

Maya Nestorov är en ny resurs i B.A.B.Y. gruppen som utöver engagemanget i nätverket driver konceptet "Oslagbar Hälsa", där hon vill dela med sig av de absolut bästa verktygen för en mera sund, frisk och hälsosam livsstil. Att få kunna hjälpa andra till ett bättre välmående är Mayas drivkraft och förhoppning att genom sin blogg, facebooksida samt på instagram kunna inspirera så många människor som möjligt.

Tillsammans med kollegan Michelle Stråhle så ansvarar Maya för det nylanserade konceptet " B.A.B.Y. BOX & ACC".
Mayas livsfilosofi är ett holistiskt tänk där livet är fyllt av god nyttig mat, skön sömn, hård träning samt en stor portion glädje och kärlek. Läs mer om Maya och hennes vardag på bloggen: www.oslagbarhalsa.wordpress.com

 

 

Gratis löpning för kvinnor

Nu lanseras den rikstäckande löparcommunityn B.A.B.Y. Runners Team Sverige officiellt! Vi ger kvinnor i alla åldrar chansen att träna och motiveras GRATIS med oss inför Vår Ruset och andra tjejlopp! Det enda vi ber om är att du aktiverar ditt medlemskap i B.A.B.Y. genom att anmäla dig till nyhetsbrevet HÄR. Vi finns i 17 städer och under fliken "B.A.B.Y. Runners Team" här på sidan kan du se på vilka platser vi finns och hur du ska navigera dig. Vi presenterar också alla våra härliga initiativtagare ute i landet som du kan kontakta för introduktion på din ort. B.A.B.Y. Runners Team drivs på amatörnivå och du behöver inte vara proffesionell löpcoach för att bli initiativtagare. Om du brinner för hälsa, träning och att peppa andra kvinnor och vill starta upp ett löpargrupp på din ort så hör gärna av dig genom att maila info@thebabynetwork.se. Vi tror på att aktivera kvinnor som i sin tur kan aktivera och inspirera andra kvinnor för ett varmare socialt klimat och ett friskare och gladare Sverige! Det är så mycket roligare att springa och motionera tillsammans än att sitta stilla på rumpan och fika- löpning är dessutom billigare än en caffe latte! ;-)

Utbrändhet och träning

" Den 2 februari 2011 brakade jag in i väggen med full kraft. Jag stod i duschen på morgonen och skakade av ångest och insåg att jag inte förmådde att ta mig till jobbet. Historien bakom är lång och komplicerad och vi hoppar över den just nu. Jag berättar bara att i december 2010 hade jag skrivit ett avtal med en PT och vi hade en tid bokad den 11 februari 2011. Den 2 februari 2011 ringde jag företagshälsovården och fick en akuttid. Jag fick träffa en klok gammal läkare som sa till mig att motion och frisk luft och vila var det bästa för mig just nu – att medicinering skulle vi vänta ett tag med. Jag fick kontakt med en psykolog och en bokad tid hos henne redan några dagar senare, och sen satt jag där. Ensam, diagnos ”utmattningsdepression”. " Läs mer på Uppochhoppa.se

Intervju med Emma Eklund

B.A.B.Y. Runners Teams egen Emma Eklund i stor intervju för nättidningen Kvinnors Hälsa i samband med att hon blev utsedd till "Årets Topp Prestation" 2013 av tidningen Topp Hälsa. Vi är stolta över att ha med denna fantastiska, inspirerande och engagerade kvinna i vår löpargemenskap! Läs om Emmas resa och hur hon bara på ett år tog sig från Biggest Loser till att coacha andra tjejer i löpning www.kvinnorshalsa.se

Notis: Mediaplanet är avsändare för Kvinnors Hälsa

"VARJE STEG RÄKNAS" /Emma Eklund, emmaeklund.com 

Tävla i stadskampen tillsammans med B.A.B.Y. Runners Team

- anmäl dig och ditt lag på 6 tjejer till Vår Ruset HÄR!

 

I våras så arrangerade träningsnätverket B.A.B.Y. och Vår Ruset "stadskampen" där tjejerna tävlade om bästa genomsnittstid på sin ort. I år var det Team Sundsvall som vann med lagkapten Ida halvarsson i spetsen. Så här kul ser det då Ida och tjejerna i Team Sundsvall tränar och peppar varandra inför Vår Ruset 2014!

Följ gärna Ida Halvarssons inspirerande träningsblogg inför Vår Ruset 2014!

Medlemsförmåner

Du vet väl att du som är medlem i B.A.B.Y. har en generösa medlemsförmåner hos våra vänner?

- 15% rabatt på hela Röhnisch sortiment
- 20 % rabatt på Les Mills grundutbildningar
- 20 % rabatt på årskort på Nordic Wellness klubbar

Signa upp dig HÄR till nyhetsbrevet och bli först med att ta del av B.A.B.Y. - nyheter och erbjudanden!

Maila till info@thebabynetwork.se för att få din rabattkod!

Delad glädje- dubbel glädje

 

 

- Nu kan du som är medlem i B.A.B.Y. och gillar det vi gör och våra nyckelvärden flagga för detta genom att ladda upp denna snygga 300 px breda banner i din blogg! Glöm inte att använda hashtagen #IAMABABY då du laddar upp bilder på Instagram framöver ...

B.A.B.Y. i samarbete med Mediaplanet och den nya digitala satsningen för kvinnors hälsa och livskvalitét

 


STARKA KVINNOR

- VAD ÄR EGENTLIGEN ATT VARA "STARK"?

Kampanjen #vigillarstarkakvinnor behandlar kvinnlig styrka på individ- och kollektivplanet. Syftet  är att väcka intressanta och positiva tankar kring kollektivism och att samla in pengar för att stötta livsviktig forskning.

 

Se bilder HÄR från lanseringen på So Stockholm den 13 juni!

Foto: Felicia Margineanu

B.A.B.Y. - armbandet är designat av Malin Nylén för kvinnors hälsa och systerskap!
Beställ B.A.B.Y.- armbandet i filmen mot faktura genom att maila din order till kundtjanst@starof.se. Armbandet kostar 299 kr och 10% per armband går till insamlingsstiftelsen Kvinnor och Hälsa.

Läs mer HÄR!

Sök #vigillarstarkakvinnor på Instagram!

 

GRATIS MEDLEMSKAP

B.A.B.Y. är ett presstigelöst nätverk för tjejer 20 + som brinner för träning och hälsa. Hos oss är alla lika mycket värda och du behöver varken jobba med träning och hälsa eller vara elitinriktad utan det räcker med att vara en glad motionär. Medlemskapet är gratis och det enda du behöver bidra med är en positiv attityd och dig själv. Ingen kan slå dig på fingrarna i att vara du! Då vi talar om entreprenörskap så är det främst ta-sig-för-tagandet vi syftar på mer än bolagsformer och karriär. Betydelsen av framgång är högst subjektiv och individuell men alla drömma kräver en plan och en tro på sin egen unika förmåga och det förverkligandet vill vi stötta. Hos oss är vi lagspelare och tillsammans blir vi framgångsrika: 1 +1 = 2 - framgång är matematik!

Running & Yoga

Vår ambition är att sprida hälsa och motivation på ett socialt sätt för att motverka mental- och fysisk ohälsa. Under 2014 kommer B.A.B.Y. att arrangera fyra inspirationsdagar relaterat till löpning. Först ut är "Running & Yoga", en fullspäckad träningsdag i slutet av mars tillsammans med yogainstruktören Shirin Djavidi och löpcoachen Jenny Sunding. Inbjudan går ut i mitten av februari ... Stay tuned! 

I år samarbetar vi åter igen med Vår Ruset som är Sveriges största löparevent för tjejer och du kommer att möta representanter från nätverket i din respektive stad på plats men du har också möjlighet att träna inför loppen tillsammans med tjejerna med Blossom i spetsen. Om du tänker dig Körslaget fast du byter ut körsång mot löpning så är det lite det vi försöker efterlikna här – då de 17 städerna tävlar mot varandra om bäst tid och flest rekryteringar till VårRuset. Den startgrupp som presterar bäst vinner en weekend i Stockholm plus äran att spela in en egen motivationsfilm för VårRuset.

Här  presenterar vi de B.A.B.Y. – representanter och team som är klara- och för vilka städer. Följ deras framgångar på Thebabynetwork.se, på Varruset.se, i Sportguiden, i deras bloggar, på Facebook och på Instagram.

Kampanjen- och friskvårdsprojektet "Vi gillar starka kvinnor" lanserades torsdagen 14 juni 2013 på So Stockholm med ett supertrevligt sommarmingel i samarbete med B.A.B.Y. och STAR OF Scandinavia. Ta del av bilderna HÄR.

MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem blir du först med att uppdateras av nyheter och du bjuds med på samtliga events som nätverket arrangerar. Du får också en massa trevliga förmåner från B.A.B.Y.´s samarbetspartners.

NÄTVERKA MED HJÄRTAT

Vi hoppas att många nya relationer ska stiftas både privat och yrkesmässigt men vi tycker att det är viktigt att nätverka med hjärtat och ge i lika stor grad som man tar för sig. B.A.B.Y. handlar om osjälviskhet och solidaritet- att ge i smått och i stort och vi skänker 15 % av intäkterna till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa som stödjer forskningen av kvinnosjukdomar som cancer, alzeihmers, migrän, hjärt-kärl och osteoporos. Vill du veta mer eller ge en gåva? Kontakt: info@kvinnorochhalsa.com eller ring 08 20 51 59 Besöksadress, Grev Turegatan 27, 114 38 Stockholm. Skänk en gåva på Plusgiro 900152-0

SMYCKA DIG FÖR HÄLSAN

Tillsammans med smyckesföretaget STAR OF Scandinavia har vi tagit fram ett tufft läderarmband med berlocker där 10 % av försäljningen går oavkortat till Kvinnor och Hälsa. Armbandet finns att köpa för 299 kr hos STAR OF Scandinavia och du mailar din order till kundtjänst@starof.se eller ring: 0709-998608

Foto: Maria Macri

B.A.B.Y SISTERS

B.A.B.Y. SISTERS utgörs av 12 av Sveriges främsta konsulter och bloggare som alla personifierar målgruppen med olika nischer inom målgruppen. Dessa utvalda ambassadörer verkar som nätverkets kommité och är operativa vid våra aktiviteter. Trots att vi använder oss av uttrycket "ambassdörer" så finns inget "vi" eller "ni" utan alla är lika mycket värda och vi är alla bara en liten del av ett mycket större sammanhang ...

VI HAR PLATS FÖR ALLA

Känns det här som något för Dig? Anmäl dig till gruppen på Facebook! B.A.B.Y. är både ett interaktivt och fysiskt socialt nätverk som ständigt växer på Facebook. B.A.B.Y.´s  öppna grupp på Facebook har utvecklats till ett bloggforum som bubblar av positiv energi, information, träningsinspiration, ny motivation och ständiga uppdateringar! REGISTRERA DIG TILL NYHETSBREVET HÄR!

 

LÄS MER I PRESSRUMMET PÅ MYNEWSDESK

INVIGNINGEN AV B.A.B.Y. PÅ ROSA SKROT - SE FILMEN!

 

 

GILLA OSS PÅ FACEBOOK MEN ÄLSKA OSS I VERKLIGHETEN!

 

Följ B.A.B.Y. Tweet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Löpträna gratis med oss!

Aktivera dig gärna till vårt matiga nyhetsbrev för gratis träningsinspiration, motivation, inbjudningar och exklusiva medlemsrabatter!
Klicka här för att anmäla dig till nyhetsbrevet


Träna inför ToppLoppet B.A.B.Y. Runners Team Sverige


Här finns vi

 

 

 

 

 

 

 


2,6 Miljonerklubben

 

Vi samarbetar med 2,6 Miljonerklubben som jobbar för kvinnors hälsa.

Gå med du också! 


Följ oss på sociala medier!

Följ B.A.B.Y.

Hemsida av KA Webb & Tryck